Udvalgte referencer

Reducer gennemløbstid, varer i arbejde, overtid og tidsforbrug til planlægning.
Hæv udnyttelsesgrad og produktion på samme udstyr.

Case: ROB-EX Scheduler til finplanlægning inden for plastsprøjtestøbning.

Udfordringen er ofte at både maskine, form, opstiller og operatør skal være tilgængelige, før en produktionsordre kan sættes i gang.


Case: Visuel og detaljeret planlægning i den farmaceutiske industri.

ROB-EX Scheduler forbedrer produktiviteten gennem detaljeret planlægning af alle operationer under hensyntagen til kapacitet og begrænsninger.


Seneste nyheder

En support ud over det sædvanlige

“Når ROB-EX er styrende for hele produktioner, så skal hjælpen også være der, hvis der er behov for det. Det er et stort ansvar, som vi er meget bevidste om, og som vi gerne tager på os,” fortæller Support Team Lead hos ROB-EX A/S, Katrine Tangaa Andresen, og fortsætter: ”Vi er ikke bare en skjult supportafdeling, som man først stifter bekendtskab med efter aktiveringen. Vi er faktisk med helt fra starten af vores forløb og det er alfa og omega for os, at vi inddrages så meget i løsningerne inden, undervejs og ved afslutningen, fordi vi på den måde kan give vores kunder den bedste hjælp. Og hurtigt.”

Er best-of-breed software bedre end all-in-one løsninger, når det kommer til produktionsplanlægning?

Det korte svar er: Ja. Valget af forretningssystemer har en afgørende betydning for din virksomheds drift. Det kan dog virke nemt og enkelt at kunne klare alle virksomhedens opgaver, herunder også produktionsplanlægning, i ét samlet system. Ikke kun for nemhedens skyld, men også med tanke på, at det nok er billigere. Så skal man nemlig kun betale til ét system, og alt er samlet. Men, når alt er gjort op, sparer man så i virkeligheden på det?

Vi ønsker glædelig jul og godt nytår

Tusind tak for det gode samarbejde i 2023. Vi glæder os meget til at arbejde videre med jer i 2024, og til at hjælpe endnu flere virksomheder med at høste stor værdi og konkurrencemæssige fordele med ROB-EX.

Overblikket i ROB-EX giver fælles ansvarsfølelse i hele virksomheden

Det har været svært for vores direktør og salgschef at følge med. Det kan de nu, og det har givet en stor forståelse. ROB-EX samler det hele og giver ejerskab til alle, både ledelse og medarbejdere. For når produktionsplanen er synlig for alle, er det meget nemmere at være i samme båd.


Hvem er ROB-EX?


ROB-EX Brugerdag