Årets event om produktionsplanlægning – kom til ROB-EX Brugerdag 2018


  • Arbejder du med produktionsplanlægning til daglig?
  • Arbejder du i en produktionsvirksomhed – og ønsker du at effektivisere jeres planlægning og øge produktiviteten?
  • Bruger din virksomhed ROB-EX?

Så skal du deltage i årets største professionelle event om produktionsplanlægning den 7. marts 2018 i Videnbyen på SDU i Odense.

Tilmeld dig ROB-EX Brugerdag 2018 nu


For 9. gang inviterer vi til gratis seminar om produktionsplanlægning: ROB-EX Brugerdag 2018 – en dag med diskussion om produktionsplanlægning med oplæg fra eksterne oplægsholdere, inspirerende cases og vidensudveksling deltagerne i mellem.

En del af dagen foregår i to spor – et for eksisterende brugere af ROB-EX og et for nye deltagere, der ønsker at høre, hvordan de kan optimere deres produktionsplanlægning.

Du kan booke et individuelt møde med en ROB-EX ekspert om detop det emne, der optager dig.

Program for Brugerdag 2018


09.00 Check-in, morgenmad og netværk
09.30 Velkomst. ROB-EX nyheder, planer og forventninger til fremtiden og sidste nyt fra ROB-EX bruger netværket.

CEO Hans Jørgen Lynggaard

09.45 Produktionsstyring. Vi ser på planlægningshierarkiet og dykker ned i styring af produktionens input/output (badekarsmodellen) og hvad man kan få ud af at styre på mængden af varer i arbejde.

Mads Bruun Larsen, Adjunkt, Institut for Teknologi og Innovation, SDU

10.30 Pause med forfriskninger og netværk
10.50 CARL HANSEN & SØN, Gelsted, planlægger fremstillingen af klassiske kvalitets møbler med ROB-EX som er integreret med AX. Løsningen hjælper både planlæggerne og leverer information til ledelsen.

Ingibjörg Eva Pálsdóttir, Operations Developer, CARL HANSEN & SØN

11.25 Baltic Packaging A/S, Kastrup, producerer metalspande til lak og maling som eksporteres globalt. Baltic Packaging har med ROB-EX, som er integreret med XAL, øget overblikket, leveringsoverholdelsen, samarbejdet i virksomheden og produktions-flowet.

Jesper Larsen, COO, Baltic Packaging A/S.

12.00 Frokost og netværk
12.45 Ny ROB-EX 6.4 frigives omkring brugerdagen og indeholder blandt andet bedre udnyttelse af flere skærme og flere åbne vinduer samtidig, app med nøgletal for produktionsplanen, visning af materiale afhængighed mellem order ved styklister i flere niveauer, let integration med ETL (extract, transform, load), ny online-manual og meget mere.

Product Manager Jens Bjerregaard

12.45 Introduktion og overblik over ROB-EX Scheduler for nye interesserede. Forstå hvad ROB-EX er og kan. Hør om potentialet i bedre produktionsplanlægning samt hvordan man kommer i gang.

CEO Hans Jørgen Lynggaard

13.30 Pause med forfriskninger og netværk
13.50 Tips & tricks til endnu mere udbytte af ROB-EX’ mange muligheder f.eks. makroer som kører automatisk på faste tidspunkter, tilpas paneler til de felter du har brug for, filtrer ordreliste efter valgte ordrer i gantt planen, skjul færdigmeldte operationer, farvelægning af operationer efter fx kunde eller vare og mere.

Solution Specialist Tommy Junge Hansen

13.50 Demonstration af ROB-EX Scheduler for nye interesserede. Se ROB-EX Scheduler i aktion og oplev en fuld planlægningscyclus hvor vi både følger planlæggerens arbejdsgang  og en produktionsordre gennem alle dens faser.

Product Manager Jens Bjerregaard

14.35 Kommende versioner af ROB-EX. Se planen for kommende versioner, og hør hvordan de bliver til og hvordan du får indflydelse på dem.

CEO Hans Jørgen Lynggaard

15.00 Tak for i dag

ROB-EX Brugerdag 2018

Videnbyen SDU
Cortex Park 26
5230 Odense M
Onsdag den 7. marts kl. 9-15


Alt det praktiske

Det er gratis for produktionsvirksomheder at deltage, og der er fuld forplejning hele dagen.

Alle præsentationer foregår på dansk.

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi meget gerne modtage din afmelding, så pladsen kan gå til en anden. Kontakt Malene Kjerulff Andersen på telefon 6315 4939 eller ma@novotek.com


“Dagen indfrier mine forventninger hver gang”

ROB-EX Brugerdagen er en rigtig god dag. Programmet er altid godt skruet sammen, det kommer hele vejen rundt,” fortæller Angelina Catastini Rimmen, der er global business process expert i en større dansk produktionsvirksomhed.

Læs hele artiklen her