Forbedret tilbagemelding til projektledere med ROB-EX


Jacob Kurtmann er ny planlægger hos LM Windpower og deltager i ROB-EX brugernetværksmøde for første gang sammen med sin kollega Ann-Christina Bøge Sommer.

LM Windpower bruger ROB-EX i deres udviklings-, test- og valideringscenter, hvor de får overblikket over medarbejdere og maskiner og planlægger, hvornår de store vindmøllevinger kan blive testet. De tre planlæggere hos LM Windpower bruger ROB-EX som stand-alone værktøj, altså uden integration til ERP-systemet.

”Det er interessant at opleve, høre, hvordan andre bruger ROB-EX, fx har jeg fået gode ideer til projektstyring i dag, og samtidig får vi valideret vores egen brug af planlægningsværktøjet”, fortæller Jacob Kurtmann.

Jacob er især glad for det grafiske overblik med farvekoder for de forskellige operationer i ROB-EX Scheduler. ”Og så giver ROB-EX mulighed for gode tilbagemeldinger til vores projektledere”, slutter han.

Ann Christina supplerer: ”Vi får produceret meget mere nu, fordi vi har mere kontrol over maskinerne og tiden og kan give feedback til vores interne kunder. Vores teknikere melder selv ind i Shop Floor, og vi trækker KPI’er ud af ROB-EX”.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del