Projekt og kapacitetsplanlægning i ét system

Store projekter med mange produktionsordrer kan nemt blive uoverskuelige. Med projektmodulet i ROB-EX Scheduler kan du nemmere styre projekterne. I ROB-EX kan du oprette og planlægge de enkelte projekter og samtidig have overblikket over, hvordan projekterne belaster din kapacitet, hver for sig og til sammen.

Projektmodulet er særligt relevant for projektorienterede virksomheder som maskinbyggere og andre, der fremstiller mange forskellige dele som mellemvarer, der alle skal samles til et færdigt produkt til kunden.

Du planlægger projektporteføljen på dine ressourcer og kan simulere omsætningen på de projekter, der er i gang, og sammenholde den med budgettet.

Det er enkelt at oprette projekter

Hvis dine projekter er defineret i et andet system, kan du hente dem over i ROB-EX, eller du kan benytte skabelonerne i ROB-EX til at oprette selv meget komplicerede projekter .

Funktioner inkluderet i ROB-EX Viewer projekt:

  • Projektniveau i aktivitetshierarkiet
  • Gantt-diagram der giver overblik over projekterne
  • Projektkonti der sammenligner budget og plan.

Årdal Maskinering: Kompleks produktionsplanlægning

“Når vi får en ordre ind, består den ofte af 40-50 enkeltdele, som vi skal producere i forskellige processer, og som måske undervejs skal forbi en af vores mange underleverandører ...

JP Group: Optimal udnyttelse af ressourcer og øget omsætning

Inden købet af ROB-EX Scheduler stod JP Group over for at skulle købe nye maskiner for at følge med efterspørgslen.