Munck Asfalt får mere ud af ressourcerne med ROB-EX Scheduler


Munck Asfalt startede i 1988, hvor en ung ingeniørstuderende købte en asfaltudlægger og begyndte at lave asfaltarbejde i fritiden. Sidenhen er virksomheden vokset betydeligt og har i dag 1.200 ansatte. Munck fremstiller og leverer asfalt til både nyanlæg og vedligeholdelse af veje i hele Danmark. De udfører alt lige fra motorveje, landeveje, kommuneveje, indkørsler mv.

Hos Munck Asfalt bruges ROB-EX til styring af arbejdssjak og maskiner for alle afdelinger i hele Danmark. Det har muliggjort en bedre udnyttelse af ressourcerne samt et godt overblik over de ordrer, der ligger længere ude i fremtiden. Det er også blevet hurtigere og lettere for Munck at flytte ordrer, hvis vejret fx ikke lige er med dem, og så kan de altid ændre i planen uden at miste overblikket over eventuelle konsekvenser ved det.

Afdelingschef Jan Nørregaard Olsen fortæller i denne video om planlægning før og efter ROB-EX. Hør Jan fortælle om blandt andet bedre udnyttelse af ressourcer og muligheden for at flytte ordrer hurtigt og let uden at miste overblikket.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del