Ny version af ROB-EX er på vej


I denne version kommer vi med en helt ny Operator. Her kan du meget lettere og hurtigere se planlagte jobs og rapportere tilbagemeldinger. Det er med til at sikre, at din plan kan holdes ajour, og at du hele tiden har det reelle billede af tiden på dine operationer.

Den nye Operator følger med i dit Premium eller Premium+ abonnement. Har du endnu ikke ROB-EX Premium eller Premium+ abonnement, er du meget velkommen til at kontakte Sales Director, Kristian Skytt Mikkelsen, på mail: ksm@rob-ex.com eller telefon: 4412 2099.

Vi har selvfølgelig også andre nye features med i vores nye version:

  • Projekt Gantt-diagram er nu i Web Planner: For ordrer, der tilhører et projekt, kan projektrelationen nu ses i et Gantt-diagram.
  • Opret og rediger materialerelaterede stamdata fra Web Planner: Redigering af masterdata omkring master-materialer, lagersteder, produktfamilier og sikkerhedslagerværdier undersøttes nu fra Web Planner.
  • ”Fremhæv funktion” i Web Planner: Denne nye indstilling for fremhævning giver dig muligheden for at fremhæve ordrer fra Ordreliste-tabellen og alt, hvad der kan fremsøges via det globale filter.
  • Ændre status for mange ordre i én handling i Web Planner: Det er nu muligt at ændre celleværdien til den samme værdi for flere valgte rækker i Web Planner.

Vores Software Developers er lige nu ved at lægge allersidste hånd på den nye version, og flere af vores Solutions Specialists og vores Support tester, så alt er helt klar, når vi releaser. Vil du gerne have besked, når vi releaser den nye version, kan du tilmelde dig vores infomail her.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del