Salg

Kristian Skytt Mikkelsen

Sales Director 


Kristian er ansvarlig for salg og for at vores kunder får forretningsmæssig værdi med ROB-EX. Han hjælper kunderne med at afklare hvordan ROB-EX kan skabe mere værdi og strategiske konkurrencefordele ved at styrke produktionsplanlægningen.              Kristian er cand.mag i International Virksomhedskommunikation.

4412 2099
ksm@rob-ex.com

Michael Hedehøj Bielefeldt

Account Manager


Michael hjælper kunderne med at afklare, hvordan ROB-EX kan skabe mere værdi og konkurrencefordele igennem styrket produktionsplanlægning. Han er uddannet værktøjsmager, og har et solidt kendskab til produktionsvirksomheder. Michael har tidligere haft ansvaret for planlægningen i en produktionsvirksomhed, og han er hurtig til at spotte, hvor værdiskabelsen ligger gemt.

4880 4146
mhb@rob-ex.com

Malene Kjerulff Andersen

Office Manager


Malene står for internt salg og markedsføring samt vores uddannelser og events, blandt andet ROB-EX Brugerdag. Derudover er hun også sekretær for ROB-EX Netværket.
Malene er cand.mag i Kultur og formidling.

2463 7025
ma@rob-ex.com

Hans Jørgen Lynggaard

CEO, partner


Hans Jørgen arbejder med at finde de helt rigtige løsninger til kundernes behov. Han afdækker, hvad kunderne får ud af at forbedre deres produktionsplanlægning og rådgiver dem om valg af den rette planlægningsløsning.
Hans Jørgen er civilingeniør, Ph.d.

2636 7022
hjl@rob-ex.com

Specialister i produktionsplanlægning

Fie Bøgesvang Nielsen

Solution Specialist


Fie er projektleder og afholder workshops. Hun analyserer og implementerer de ROB-EX løsninger der giver størst værdi for kunderne. Fie har erfaring med produktions- og procesarbejde med fokus på blandt andet forsyningskæder, procesoptimering, digitalisering og kvalitetssikring.
Fie er civilingeniør med en bachelor i Global Management & Manufacturing og en kandidat i Operation Management.

3045 5080
fn@rob-ex.com

Anders Holberg

Solution Specialist


Anders er projektleder og afholder workshops. Han analyserer og implementerer de ROB-EX løsninger der giver størst værdi for kunderne. Anders har en solid erfaring fra industrien, både med virksomhedsledelse og med styring af produktion, supply chain management samt ERP systemer.

2921 8266
ah@rob-ex.com

Christian Svenstrup

Senior Product Specialist, partner


Christian er specialist i integration imellem ROB-EX og kundernes systemer. Han sikrer at de rigtige data er til rådighed, så kunderne kan få fuld værdi af ROB-EX. Christian har været med helt fra starten i ROB-EX A/S, og har en solid erfaring med integration til mange ERP-systemer og samarbejde med ERP-leverandører.

Christian er diplomingeniør.

2636 7023
chs@rob-ex.com

Kenneth Bruun

Solution Specialist


Kenneth er projektleder og afholder workshops. Han analyserer kundernes behov og implementerer de ROB-EX løsninger, der giver mest værdi for kunderne. Her drager han stor fordel af sin viden om procesoptimering, digitalisering og optimering af forsyningskæder. Kenneth har endvidere stor erfaring med projektstyring.
Kenneth er produktionsingeniør

4412 2098
kb@rob-ex.com

Allan Axelsen

Solution Specialist


Allan er projektleder og afholder workshops. Han har mange års erfaring fra industrien, hvor han har beskæftiget sig med bl.a. produktion, planlægning og ledelse. Han ved hvor værdierne i produktionsplanlægningen ligger, og hvilke data der er vigtige for virksomhedens ledelse, så hele organisationen kan drage fordel af ROB-EX.
Allan er produktionsteknolog

4880 3198
aa@rob-ex.com

Produktudvikling

Customer Success

Support 

Jens Bjerregaard

Product Manager, partner


Jens er specialist i produktionsplanlægning på alle niveauer og i at løse opgaven med ROB-EX. Han er ansvarlig for udvikling af ROB-EX produktet og finder effektive løsninger på konkrete problemstillinger.
Jens er civilingeniør.

2636 7021
jbj@rob-ex.com

Alex S. Vestergaard

Senoir Solution Specialist, partner


Alex bruger sin store erfaring med ROB-EX til at skabe værdi og strategiske fordele gennem produktionsplanlægningen hos vores kunder i alle faser af deres brug af ROB-EX. Alex er diplomingeniør.

26367024
asv@rob-ex.com

Katrine Tangaa Andresen

Support Team Lead


Katrine er ansvarlig for vores Support. Sammen med resten af support-teamet hjælper og vejleder hun kunderne, hvis de har udfordringer med ROB-EX. Hun sikrer at ROB-EX-løsningerne kører som de skal og at kunderne får den nødvendige hjælp, hvis behovet opstår.
Katrine er IT-Supporter.

4412 2702
ka@rob-ex.com