Salg

Jesper Larsen

CCO


Jesper er ansvarlig for salg. Han hjælper kunderne med at afdække, hvordan de opnår konkurrencemæssige fordele ved at benytte ROB-EX. Jesper har en baggrund fra industrien, hvor han har arbejdet med ROB-EX i mange år – og har implementeret det i flere virksomheder.

3072 1130
jsl@rob-ex.com

Kristian Skytt Mikkelsen

Sales Manager


Kristian er ansvarlig for at vores kunder får forretningsmæssig værdi med ROB-EX. Han hjælper kunderne med at afklare hvordan ROB-EX kan skabe mere værdi og strategiske konkurrencefordele ved at styrke produktionsplanlægningen.

4412 2099
ksm@rob-ex.com

Malene Kjerulff Andersen

Office Manager


Malene står for internt salg, kundebetjening og kundeservice. Malene står også for vores markedsføring, uddannelser og events. Derudover er hun sekretær for ROB-EX Netværket.
Malene er cand.mag i Kultur og formidling.

2463 7025
ma@rob-ex.com

Hans Jørgen Lynggaard

CEO, partner


Hans Jørgen arbejder med at finde de helt rigtige løsninger til kundernes behov. Han afdækker, hvad kunderne får ud af at forbedre deres produktionsplanlægning og rådgiver dem om valg af den rette planlægningsløsning.
Hans Jørgen er civilingeniør, Ph.d.

2636 7022
hjl@rob-ex.com

Specialister i produktionsplanlægning

Alex S. Vestergaard

Senior Solution Specialist, partner


Alex analyserer kundernes behov, rådgiver om produktionsplanlægning og implementerer de løsninger, der bedst løser kundens udfordringer. Han er projektleder og afholder workshops.
Alex er diplomingeniør.

2636 7024
asv@rob-ex.com

Frederik B. Larsen

Customer Succes Manager


Frederik er Customer Succes Manager, og hjælper kunderne med at få den ønskede værdi af ROB-EX. Han følger kunderne efter aktiveringen af ROB-EX og er ansvarlig for at sikre, at ROB-EX løsningen løbende tilpasses kundernes udvikling og behov. Han har mange års erfaring fra industrien, hvor han også har arbejdet med ROB-EX til styring af driften. Frederik er produktionsingeniør og har en Executive MBA.

4014 2819
fbl@rob-ex.com

Fie Bøgesvang Nielsen

Solution Specialist


Fie er projektleder og afholder workshops. Hun analyserer og implementerer de ROB-EX løsninger der giver størst værdi for kunderne. Fie har erfaring med produktions- og procesarbejde med fokus på blandt andet forsyningskæder, procesoptimering, digitalisering og kvalitetssikring.
Fie er civilingeniør med en bachelor i Global Management & Manufacturing og en kandidat i Operation Management.

3045 5080
fn@rob-ex.com

Anders Holberg

Solution Specialist


Anders er projektleder og afholder workshops. Han analyserer og implementerer de ROB-EX løsninger der giver størst værdi for kunderne. Anders har en solid erfaring fra industrien og især med styring af produktion og supply chain management samt ERP systemener.

2921 8266
ah@rob-ex.com

Produktudvikling

Support

Jens Bjerregaard

Product Manager, partner


Jens er specialist i produktionsplanlægning på alle niveauer og i at løse opgaven med ROB-EX. Han er ansvarlig for udvikling af ROB-EX produktet og finder effektive løsninger på konkrete problemstillinger.
Jens er civilingeniør.

2636 7021
jbj@rob-ex.com

Christian Svenstrup

Senior Product Specialist, partner


Christian er specialist i integration mellem ROB-EX og ERP – og andre systemer og er ansvarlig for vores support.
Christian er diplomingeniør.

2636 7023
chs@rob-ex.com