Overblikket kom lige fra dag ét


Kellpo, den danske producent af fødevareemballage, valgte i 2022 at overgå til digital produktionsplanlægning med ROB-EX. Forinden havde virksomheden oplevet store begrænsninger med den daværende planlægning. Helt konkret manglede de overblik, og så var planlægningen blevet for skrøbelig. Hele ansvaret for produktionen lå hos én mand, som blandt andet var ansvarlig for at holde produktionen kørende uden stop, samt for om varerne blev produceret og leveret til tiden. Det var et enormt ansvar at jonglere med alene.

Jimmi Svensson, kvalitetsansvarlig og planlægger hos Kellpo, fortæller: ”Inden vi fik ROB-EX, havde vi egentlig ikke nogen planlægning. Det var vores produktionsleder, som havde det hele i hovedet og han gik desværre ned med stress. Så tog jeg over, og så havde jeg det hele på et Excel ark og nogle blokke. Jeg vil sige, at vi faktisk slet ikke havde nogen planlægning. Og vi havde virkelig brug for et overblik, for vi var pressede, fordi det hele sad på én mand. Vi havde brug for hjælp, og valget faldt på ROB-EX.”

Læs her om hele aktiveringsforløbet af ROB-EX hos Kellpo, og hvordan det digitale planlægningsværktøj har hjulpet virksomheden til et langt bedre overblik og en meget mere robust produktionsplanlægning.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del