JP Air Tech: Med ROB-EX er det lykkes os at vokse med hele 30%

Der er kommet så meget mere ro ude i produktionen nu. Der er et meget bedre flow i vores ordrer, så vi kommer aldrig mere bagud. Nu kan vi bedre finde ud af, hvad der sker i de enkelte processer. Det giver os et bedre overblik, og vi kan se, hvor meget kapacitet, der er tilbage. Siden vi fik ROB-EX, er vi vokset med 30-40%. Det havde ALDRIG kunnet lade sig gøre, hvis vi ikke havde ROB-EX og dermed styr på vores produktion. Nu har vi fuldt overblik over vores ordrer og dermed et meget bedre flow. Samtidig har vi minimeret tiden på at opdatere hele tiden, som vi skulle gøre tidligere. Det slipper vi for nu, fordi ROB-EX opdaterer automatisk.

Ambercon: Nu kan alle medarbejdere se direkte i ROB-EX, hvad der skal produceres og hvornår.

ROB-EX kom ind i billedet, fordi vi skulle have et nyt ERP, og vi vurderede, at der ville være for meget der skulle udvikles, hvis vi skulle fortsætte med planlægning i ERP. Vores ønske var blandt andet, at det skulle være grafisk planlægning. Det skulle ikke bare være lister. Tungen på vægtskålen blev også, at vi her kunne få et system, der henover tid udvikler sig. Det kan ERP ikke, for det er bare sådan, som det er. Så hvis man skal se frem i tiden, så er ROB-EX en meget bedre løsning. 

Eldan Recycling: Vi havde behov for et system, der var 1:1 med hverdagen og virkeligheden

Tidligere kæmpede vi ofte med brandslukninger, fordi produktionsplanen ikke svarede til virkeligheden. Vi manglede et overblik over de ca. 1100-1200 produktionsordrer og et overblik over de konsekvenser det havde, når ordrer blev rykket eller hasteordrer presset ind. Vi havde behov for et planlægningssystem, der var svarende til hverdagen og virkeligheden, og et system, der kunne eliminere den manuelle planlægning og fjerne alle produktionspapirer. Derfor faldt vores valg på ROB-EX.

Kellpo: Overblikket kom lige fra dag ét

Overblikket manglede og planlægningen var blevet for skrøbelig, fordi hele ansvaret for produktionen kun lå hos én mand, som blandt andet var ansvarlig for at holde produktionen kørende uden stop, samt for om varerne blev produceret og leveret til tiden. Det var et enormt ansvar at jonglere med alene. Vi havde brug for hjælp, og valget faldt på ROB-EX.

EME Hydraulic: Et vigtigt skridt i vores digitalisering

ROB-EX skulle løse vores planlægning, give os et overblik over alle ordrer og være med til at give en mere stabil arbejdsdag og arbejdsgang. Og i dag vil jeg sige, at vi slet ikke kan undvære det. Det er så vigtigt for vores kunderelationer, at vi nu kan sige, hvornår vi kan levere. Vi kan stole på systemet og undgår hovsaløsninger. Den konstante alarmtilstand, vi levede i før, er stort set forsvundet med ROB-EX.

Knudsen Extrusion: Nu kan vi levere en ordrebekræftelse på 5 minutter

Med ROB-EX er planlægningen hos Knudsen Extrusion blevet en lettere, hurtigere og mere gnidningsfri proces. Tidligere var det et omstændeligt arbejde at behandle en kundeordre, fordi konsekvenserne skulle beregnes manuelt i Excel. Nu kan planlæggerne gennemføre hurtige og præcise analyser i ROB-EX, således at kunden kan få et næsten øjeblikkeligt svar.