BSI oplever bedre flow og øget effektivitet med ROB-EX

”ROB-EX er et meget vigtigt værktøj for mig, som jeg ikke kan undvære. Det er let at bruge, og det giver mig et uundværligt overblik i den daglige planlægning. Vores 20 produktionsmedarbejdere kan se på skærme, hvad de skal producere og hvornår. Det giver ro i dagligdagen, godt flow i vores produktion, forøget effektivitet i planlægning og produktion, meget bedre leveringsevne og dermed glade medarbejdere og kunder”.

Det fortæller Yvonne Mynster, Logistics Manager, BSI A/S

BSI er en førende leverandør af luger og ovenlys til vindmølle- og marineindustrien over hele verden. BSI er leverandør til verdens førende vindmølleproducenter og har været det gennem årtier. Udover BSI’s standardprodukter, leverer og udvikler virksomheden skræddersyede luger til vindmølleindustrien i deres eget konstruktionscenter. BSI er ISO 9001 certificeret af Norske Veritas.

Om kunden

BSI A/S er en international virksomhed, som primært producerer komponenter i rustfrit stål, aluminium, titanium samt fiber til anvendelse i den maritime branche og vindmølleindustrien. Vi eksporterer worldwide og har eget salgskontor og rigværksted i USA.

Del