Tvilum: ROB-EX er vores vigtigste værktøj i forhold til planlægning

Møbelproducenten Tvilum er gået all-in på digitalisering af planlægningen med ROB-EX Scheduler.
“Hvis ikke vi har ROB-EX, er vi blinde – det er vores vigtigste værktøj i forhold til planlægning”, fortæller Henrik Svejstrup Madsen fra Tvilum møbler ApS. Vi er 10 daglige brugere og syv medarbejdere, der har ROB-EX åbent otte timer om dagen – 100 % af tiden. Vi bruger det til alt fra indkøb af materialer til at bekræfte salgsordrer – alt!”

ROB-EX er visuelt og derfor hurtigt at navigere i

“Vi har lavet tilretninger og udbygninger af planlægningsværktøjet, så ROB-EX giver os præcis de features, vi har brug for, fx overvågning. Vi har været firstmovers på flere funktioner, og det er givet godt ud. Vi har mange klienter kørende. Dem betaler vi gladelig for. Tidligere planlagde vi i Axapta, men det var for langsomt – vi drak mere kaffe end vi planlagde. Og det var ikke visuelt. Netop det visuelle gør ROB-EX nemt og hurtigt at navigere rundt i – det er en kæmpe fordel. Det er nemt at transmittere data mellem de to systemer. Vi kan lave mange forskellige scenarier og prøve det af. Så vi ved, at vi kan bruge det til noget – og så overfører vi det til ERP systemet”.

Tvilum fik demonstreret ROB-EX hos en virksomhed, der brugte det for tre år siden. Systemet havde alt, det møbelproducenten søgte, så der var ingen tvivl eller tøven – det blev installeret hurtigst muligt.

“Vi har altid været super godt tilfreds med den service, vi har fået fra ROB-EX A/S”, slutter Henrik Svejstrup Madsen. “Har vi et problem, løser de det hurtigt, og tilbud og leveringstider holder altid. Det har været et godt samarbejde!”

Digital produktionsplanlægning gør virksomhederne mere effektive

For at klare sig i konkurrencen og møde kundernes krav, skal fremstillingsindustrien være stadig mere fleksibel og effektiv. Digitalisering af produktionsplanlægningen er en væsentligt del af denne effektivisering. Med et effektivt planlægningsværktøj som ROB-EX kan Tvilum fastsætte realistiske leveringsdatoer, tage højde for andre ordrer og sikre, at den ledige kapacitet udnyttes fuldt ud – ved at undgå flaskehalse, dyrt overarbejde og unødig omstilling af maskinerne.

Om kunden

Tvilum er en af verdens største producenter af funktionelle plademøbler. Det er de møbler, der oftest kommer i flade papkasser, som du selv skal samle med skruer, dyvler og lim hjemme på gulvet. På årsbasis fremstiller og afsender Tvilum otte millioner møbler – eller cirka 200.000 møbler om ugen. Tvilum er en fusion af flere møbelfabrikker.

Del