ROB-EX 6.2. er klar til download


  • Flyt en operation fra én ressource til en anden v.h.a. musen.
  • Gem og hent ofte anvendte søgefelter og parametre i projekt- og ordrelisten. Så kan du hurtigt finde det du leder efter.
  • Spar muse-klik med de nye tastaturgenveje, der sikrer hurtig navigering rundt på de forskellige dele af projekt- og ordrelisten.
  • Planlæg med palette-systemer, dvs. samtidig afvikling af produktionsordrer fordelt ud på paletter, fixturer og maskiner.
  • Varierende kalenderfaktor over tid, dvs. en ressource med fast kalenderfaktor på 3 kan i udvalgte perioder reduceres til 2, hvis en person fra gruppen fx er på kursus.
  • Udskriv HTML-rapporter eller vis en Shop Floor side, hvor materialebrist på projekt, ordre og/eller operationsniveau vises med en farvekode.
  • Opsaml forbrugt tid fra mobile enheder med ROB-EX Time Tracker App til smartphones og tablets. Tid og antal opsamles per medarbejder per operation. Den opsamlede tid slår igennem med det samme på planlægningen i ROB-EX.
  • Samt meget mere

Hent en detaljeret oversigt (PDF) over ændringerne her.

Vi anbefaler alle brugere at opdatere.

Sådan henter du opdateringen

Find ROB-EX 6.2. her
Læs vejledningen inden du opdaterer. Tryk på linket “ROB-EX Client 6.2 – build XXX”. Herefter bliver du bedt om at logge ind.
Log ind med tilsendt password

Det er IKKE muligt at lave individuelle brugernavne og passwords, og du bedes derfor ikke forsøge at gøre dette.
Når du har logget ind, trykker du igen på linket til den fil, som du ønsker at downloade, og filen downloader automatisk til din computer. Bemærk at Klient og Server har hver deres installations-fil, der skal downloades hver for sig.
På siden “Læs om nye funktioner” kan du downloade dokumentet ROB-EX release notes 6.2, hvor du kan læse om de nye funktioner og ændringer i version 6.2.

Oplysninger om kontaktperson

Som angivet i softwareopdateringsaftalen beder vi om at få tilsendt oplysninger på kontaktperson (navn, telefonnummer, e-mailadresse), hvis der sker ændringer. Oplysninger kan sendes på e-mail til user@rob-ex.com.

Få hjælp til opdatering

Få hjælp til at opdatere til ROB-EX 6.2 – vi installerer og tester via fjernadgang.
Kampagnepris: enkeltbrugerløsning kr. 1.750,- og flerbrugerløsning kr. 2.750,- excl moms.
Ring 70 22 01 70 eller skriv til user@rob-ex.com.

Løbende information og erfaringsudveksling

Kunne du tænke dig flere nyheder om blandt andet ROB-EX, planlægningstips og kundecases? Så kan du følge os på Linkedin, hvor du jævnligt får opdateringer om alt lige fra nye funktioner i ROB-EX, brug af ROB-EX, faglige events samt tips & tricks til den daglige planlægning. Følg Novotek Planning Systems A/S her.

Du kan også blive medlem af ROB-EX User group på Linkedin. Her kan du dele viden, erfaringer og planlægningstips sammen med andre ROB-EX brugere, og du får jævnligt opdateringer om nye funktioner i ROB-EX, kundecases og tips & tricks. LinkedIn gruppen er en lukket gruppe for virksomheder, som bruger ROB-EX til produktionsplanlægning. Anmod om medlemskab her.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del