ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering


EME Hydraulic er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i at levere hydrauliske komponenter til industrielle kunder. Virksomheden har knap 90 år på bagen og har gennem årene klaret sig med manuel planlægning, men for nogle år siden, valgte man at digitalisere virksomheden for at sikre kvalitet, lønsomhed og kundetilfredshed.

Et vigtigt skridt i digitaliseringen var at flytte produktionsplanlægningen fra papirer og tavler til ROB-EX’ digitale platform. Susanne Provstgaard, der er virksomhedens investor, fortæller om timingen for beslutningen:

“For at være ærlig var det lidt i nød. Vi var presset til at komme i gang med digital planlægning, fordi vi var på vej til at tabe overblikket – men samtidig vidste vi også, at vi før eller siden måtte tage skridtet og gøre planlægningen digital, fordi vi gerne ville effektivisere vores arbejdsgange og frigive tid til andre ting end at styre produktionen.”

“Det var rettidig omhu, at vi gik live med ROB-EX på det tidspunkt, vi gjorde, for vi havde supertravlt. Hvis vi skulle bære det hele igennem manuelt, så havde vi mistet overblikket. Og vi kan se nu, at ROB-EX er det eneste rigtige for os,” uddyber hun.

Læs her hvordan ROB-EX har givet EME Hydraulic et meget større overblik og en meget mere stabil arbejdsdag. 

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del