ROB-EX er på vej ind på det russiske marked


– I øjeblikket hjælper vi dem med at etablere en maskinfabrik Chemrem med 35 medarbejdere og på sigt 60 i 2018.

Kemiproducenten ønsker selv at producere det udstyr og teknologi, de skal bruge, for at komme uden om de russiske udfordringer med at overholde leveringstiderne og skaffe det nødvendige udstyr.

– Produktionen er så småt gået i gang og for at optimere processerne og bruge fabrikkens kapacitet optimalt, ønsker vi at implementere ROB-EX. ROB-EX er perfekt til produktionsplanlægning og kan nemt integreres med det russiske ERP-system. Lige nu lægger vi data i systemet, og til januar 2017 kører vi med ressourcer og kalender – bagefter laver vi integration med ERP-systemet.

Derfor valgte vi ROB-EX
Videbaek Research & Development ApS har vurderet produktionsplanlægningssystemerne på markedet:

ROB-EX er det mest optimale system på markedet nu. Det er et standardprodukt, som vi kan tage i brug med det samme – og det dækker det svage punkt i mange russiske ERP-systemer, nemlig produktionsplanlægningsmoduler. Derfor har vi anbefalet ROB-EX til Chemrem.
Markedet for ROB-EX er kæmpestort, og hvis vores projekt bliver en succes, håber jeg, at vi kan være med til at åbne et helt nyt marked for ROB-EX i Rusland, slutter Halina Haravaya Pedersen.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del