ROB-EX: Meget mindre manuelt arbejde


ROB-EX: Meget mindre manuelt arbejde

Allan Bang Steffensen fra Rynkeby Maskinfabrik, der har 40 ansatte, fortæller til et møde i ROB-EX Brugernetværk, at han bruger ROB-EX til at måle sin fremdrift.

Alle medarbejdere melder selv deres aktiviteter ind i virksomhedens ERP-system. Allan opdaterer ROB-EX med oplysningerne hver morgen og kan dermed se fremdriften på de enkelte projekter. Når han ændrer datoerne i ROB-EX, ændres de i ERP-systemet, og ROB-EX importerer automatisk ferier og helligdage fra C5.

”Det giver meget mindre manuelt arbejde, når de to systemer er integreret”, siger Allan Bang Steffensen, ”ligesom samspillet mellem ERP og ROB-EX gør det nemt at sende ordrebekræftelser til kunderne med forventet leveringsdato”.

Den første bruger af ROB-EX

”Jeg var den allerførste bruger af ROB-EX, da jeg var ansat til at få styr på produktionen hos Lars Broe Rustfrit Stål i Odense. Jeg havde hørt om ROB-EX, tog fat i Alex Vestergaard, og så fik vi overblikket! Gennem tiden har jeg fået ROB-EX Scheduler ind på 4-5 virksomheder, hvor jeg har arbejdet”, fortsætter han.

”Nu er ROB-EX blevet nemmere at bruge, og der mange flere funktioner og filtre. Tingene kører helt af sig selv med de nye makroer. Vi har overblik over kapaciteten, aktive og inaktive ordrer, og vi kan se hvor mange timer, vi har til rådighed”.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del