ROB-EX version 7.4.2 er nu klar


I denne version kommer vi med en helt ny Operator. Her kan du meget lettere og hurtigere se planlagte jobs og rapportere tilbagemeldinger. Det er med til at sikre, at din plan kan holdes ajour, og at du hele tiden har det reelle billede af tiden på dine operationer.

I den nye Operator kan du også nemmere og mere sikkert opsamle data fra produktionen.

Den nye Operator følger med i dit Premium eller Premium+ abonnement.

Har du brug for hjælp til opdateringen, så er det inkluderet i dit Premium eller Premium+ abonnement, at Support udfører én årlig opdatering for dig. Kontakt Support på support@rob-ex.com eller telefon: 70220170 (tryk 2 for Support) for mere info.

OBS! Har du endnu ikke ROB-EX Premium eller Premium+ abonnement, er du meget velkommen til at kontakte Sales Director, Kristian Skytt Mikkelsen, på mail: ksm@rob-ex.com eller telefon: 4412 2099.

 

Nye features i ROB-EX version 7.4.2

Ny Operator

Vi har udviklet den nye Operator ud fra tanken om, at det skal være så nemt for brugeren som overhovedet muligt, og derfor kan du nu også selv konfigurere, hvilke felter og kolonner du vil have vist.

Du kan nu se operationer per ressource i en tabelbaseret visning, der gør det nemmere at se planlagte jobs. Samtidig kan du hurtigt og nemt rapportere tilbagemeldinger.

Din produktion gemmer på meget brugbart data, som du kan bruge til at optimere din produktion endnu mere. I vores nye Operator har dette haft stort fokus, og derfor har vi gjort det nemmere og mere pålideligt for dig at kunne benytte de data, når de indsamles via den nye Operaror. Nu er medarbejder sign-in integreret med en separat ny medarbejdertabel, der kan konfigureres som stamdata, og årsagskoder, der bruges, når tingene ikke går efter planen, refererer nu til en helt ny årsagskodetabel. Alt sammen noget der gør det meget lettere at lave Business Intelligence på dit opsamlede data, fordi dine data nu bliver meget mere konsistente og altid refererer til at fast sæt af medarbejdere og koder.

 

Ændre status for mange ordrer i én handling i Web Planner

Vi ved, at denne funktion har været efterspurgt af mange Web Planner brugere, og derfor har den også haft stort fokus for os i denne nye version. Nu kan du nemlig fra enhver tabel, inklusive ordrelisten, ændre celleværdien til den samme værdi for flere valgte rækker. Dette omfatter ændring af både tekstværdier og fx. ordreværdistatus.

 

Projekt Gantt-diagram i Web Planner

For ordrer, der tilhører et projekt, kan projektrelationen nu ses i et Gantt-diagram med fokus på projektet. Dette er vores første version af diagrammet, og vi vil også have fokus på udviklingen her i de kommende versioner.

 

Opret og rediger materialerelaterede stamdata fra Web Planner

Redigering af masterdata omkring master-materialer, lagersteder, produktfamilier og sikkerhedslagsværdier (min./maks.grænser) understøttes nu fra Web Planneren. Nu kan mere og mere af din daglige planlægning altså klares direkte fra vores webbrowserbaserede klient.

Vi ved, at denne funktion skaber stor værdi for mange, og derfor arbejder vi også i øjeblikket på højtryk for at udvide funktionen, så du med vores næste store release også kan se materialegrafer direkte i Web Planneren.

 

Fremhæv funktion i Web Planner

Du kan nu også fremhæve udvalgte ordrer og operationer i Gantt-kortet i Web Planneren. Denne nye indstilling for fremhævning giver dig muligheden for at fremhæve ordrer fra Ordreliste-tabellen og alt, hvad der kan fremsøges via det globale filter. Du får hermed også et meget bedre overblik over dine ordrer, når du planlægger via Web Planneren.

 

Hent din nye version af ROB-EX her.

 

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del