ROB-EX Brugerdag

ROB-EX Brugerdag er Danmarks største event om produktionsplanlægning. Dagen er både for virksomheder, der benytter ROB-EX og for jer, der overvejer at gøre planlægningen til jeres store konkurrencefordel med ROB-EX. Brugerdagen er for alle brancher, og dagen igennem vil der være spændende oplæg fra eksterne oplægsholdere, inspirerende cases, vores egne ROB-EX eksperter og ikke mindst masser af vidensdeling deltagerne imellem.

Vi ved, at sparring med ROB-EX eksperter er meget værdsat på vores brugerdage, og derfor er alle ROB-EX medarbejdere med på dagen til snakke i alle pauserne eller til individuelle møder om netop det ROB-EX emne, der optager dig.

Har I endnu ikke ROB-EX, kan I deltage i break-out session på dagen, hvor I introduceres til ROB-EX A/S som samarbejdspartner, hvordan I kan skabe værdi og konkurrencefordele med bedre planlægning samt vores effektive model for samarbejde omkring ROB-EX i jeres virksomhed. Endelig viser vi også en demo af ROB-EX, målrettet til jer, som ikke har set ROB-EX før.

”Jeg ser især ROB-EX Brugerdag som en god og nem mulighed for at blive opdateret på nyheder og fremtidsplaner omkring ROB-EX. Og så har jeg her let adgang til opklarende spørgsmål, hvis jeg skulle have dem undervejs. Arrangementet har givet mig en følelse af innovation og udvikling, og jeg er altid gået hjem med ny inspiration.” 

Malou Carstens Clausen – Production Planner – Palsgaard A/S.


Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?