“Selvom jeg har siddet med produktionsplanlægning i mange år, er det en god øjenåbner at mødes med andre planlæggere og få deres input. Jeg går altid fra møderne med en masse notater og konkret viden, som jeg kan arbejde videre med i min egen virksomhed”.Henrik Svejstrup Madsen, Production Planning Manager, Tvilum

ROB-EX Brugernetværk – professionelt netværk for planlæggere

ROB-EX netværket er et professionelt netværk for planlæggere drevet af og for ROB-EX brugere fra hele landet. I ROB-EX brugernetværket kan du som planlægger optimere dine produktionsplanlægningsevner og få et tæt netværk med andre produktionsplanlæggere. Det forbedrer dine personlige, faglige kompetencer og gør en forskel for den daglige planlægning.

ROB-EX Brugernetværk mødes fire gange årligt

Medlemmerne mødes hos hinanden på skift. Planlæggerne får en præsentation af virksomheden og dens udfordringer og løsninger. Noget som de øvrige planlæggere ofte genkender på tværs af virksomhedsstørrelse og branche.

Temaerne er forskellige fra gang til gang, så medlemmerne kan melde til og fra efter interesse. Ofte deltager en medarbejder fra ROB-EX og kommer med oplæg, tips til nye måder at bruge ROB-EX Scheduler på – og ikke mindst besvarer spørgsmål. ROB-EX Scheduler har mange funktioner, og møderne inspirerer til, at planlæggerne bruger systemet bedre.

Medlemmerne udveksler viden og erfaring om generelle planlægningsproblematikker; overblik over kapacitet, salgsordrer, indkøbsordrer, hvilke ERP systemer de benytter.

Deltagere i netværket

Mere end 30 virksomheder detager i netværket lige nu. De spænder fra 50-100 og helt op til 1.000 ansatte og er fordelt over hele landet. Det er planlæggere fra møbelproducenter, vindmøllebranchen, maskinfabrikker, virksomheder, der producerer landbrugsmaskiner og slamsugere, en tæppevirksomhed, en elektronikvirksomhed og mange flere.

Kom og vær med!

Kontakt initiativtager til brugernetværket produktionsplanlægger Henrik Svejstrup Madsen, hvis du vil høre mere om ROB-EX brugernetværket eller ønsker at komme med til et møde. Både hvis du er helt ny inden for planlægning, er i en opstartsfase, overvejer at benytte ROB-EX og hvis du er en erfaren bruger.

Kontaktperson

Henrik Svejstrup Madsen
Master Planner, Tvilum ApS
Telefon: 87 57 36 00
E-mail: hsm@tvilum.com

Sådan kommer du med i ROB-EX Brugernetværk


Planlæggere mødes til netværk og dialog


Malene Kjerulff Andersen
Salgskoordinator

6315 4939
malene.andersen@novotek.com

Vil du vide mere?