“Selvom jeg har siddet med produktionsplanlægning i mange år, er det en god øjenåbner at mødes med andre planlæggere og få deres input. Jeg går altid fra møderne med en masse notater og konkret viden, som jeg kan arbejde videre med i min egen virksomhed”.Henrik Svejstrup Madsen, Production Planning Manager, Tvilum

ROB-EX Brugernetværk

ROB-EX netværket er et professionelt netværk for ROB-EX brugere fra hele landet. I ROB-EX brugernetværket kan du optimere dine produktionsplanlægningsevner og få et tæt netværk med andre der også arbejder med produktionsplanlægning. Det forbedrer dine personlige, faglige kompetencer og gør en forskel for den daglige planlægning.

Netværket er stiftet af Henrik Svejstrup Madsen, der har arbejdet med planlægning og ROB-EX Scheduler i adskillige år. ”Jeg stiftede netværket fordi mange planlæggere sidder alene med opgaven ude på deres respektive arbejdspladser, og planlægning er en kompleks opgave, så derfor er det rart at have andre der også arbejder med produktionsplanlægning at kunne spare med. Det en god øjenåbner at snakke med andre og få deres input,” forklarer Henrik Svejstrup Madsen.

Deltagere i netværket

De Danske Gærfabrikker A/S bruger ROB-EX, og Logistik Manager Gert Fogh deltog sammen med sin kollega Rene Kaagh på sit første møde i brugernetværket den 25. april 2018. ”Vi har meldt os ind i netværket for at få faglig sparring og en masse tips og tricks til den daglige planlægning. Vi vil gerne lære andre ROB-EX brugere at kende. Det er ligegyldigt hvad virksomheden laver. Om de laver møbler eller gær. Vi har alle fuldstændig de samme udfordringer, så vi kan virkelig få meget udbytte af netværksmøderne,” forklarer Gert Fogh og fortsætter: “Vi er også med i netværket for at holde kontakten med ROB-EX A/S ved lige. Det er vigtigt, at vi kan sparre med dem også og få de seneste nyheder om ROB-EX.”

Du kan også deltage i brugernetværket

Kontakt Malene Kjerulff Andersen fra ROB-EX på telefon 24637025 eller mail til ma@rob-ex.com, hvis du vil høre mere om ROB-EX brugernetværket eller hvis du ønsker at deltage i et møde.

 

Møder 2024 (alle online fra kl. 9.30-11.00):

  • Onsdag den 6. marts: Gennemgang af ROB-EX 7.4 og Webplanner
  • Onsdag den 29. maj: Planlægning
  • Onsdag den 30. oktober: ROB-EX Operator (Det nye Shopfloor og Timetracker)

Møder 2024

 

Onsdag den 6. marts

Onsdag den 29. maj

Onsdag den 30. oktober


Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?