“Selvom jeg har siddet med produktionsplanlægning i mange år, er det en god øjenåbner at mødes med andre planlæggere og få deres input. Jeg går altid fra møderne med en masse notater og konkret viden, som jeg kan arbejde videre med i min egen virksomhed”.Henrik Svejstrup Madsen, Production Planning Manager, Tvilum

ROB-EX Brugernetværk

ROB-EX netværket er et professionelt netværk for ROB-EX brugere fra hele landet. I ROB-EX brugernetværket kan du optimere dine produktionsplanlægningsevner og få et tæt netværk med andre der også arbejder med produktionsplanlægning. Det forbedrer dine personlige, faglige kompetencer og gør en forskel for den daglige planlægning.

Netværket er stiftet af Henrik Svejstrup Madsen, der har arbejdet med planlægning og ROB-EX Scheduler i adskillige år. ”Jeg stiftede netværket fordi mange planlæggere sidder alene med opgaven ude på deres respektive arbejdspladser, og planlægning er en kompleks opgave, så derfor er det rart at have andre der også arbejder med produktionsplanlægning at kunne spare med. Det en god øjenåbner at snakke med andre og få deres input,” forklarer Henrik Svejstrup Madsen.

Deltagere i netværket

De Danske Gærfabrikker A/S bruger ROB-EX, og Logistik Manager Gert Fogh deltog sammen med sin kollega Rene Kaagh på sit første møde i brugernetværket den 25. april 2018. ”Vi har meldt os ind i netværket for at få faglig sparring og en masse tips og tricks til den daglige planlægning. Vi vil gerne lære andre ROB-EX brugere at kende. Det er ligegyldigt hvad virksomheden laver. Om de laver møbler eller gær. Vi har alle fuldstændig de samme udfordringer, så vi kan virkelig få meget udbytte af netværksmøderne,” forklarer Gert Fogh og fortsætter: “Vi er også med i netværket for at holde kontakten med ROB-EX A/S ved lige. Det er vigtigt, at vi kan sparre med dem også og få de seneste nyheder om ROB-EX.”

Du kan også deltage i brugernetværket

Kontakt Malene Kjerulff Andersen fra ROB-EX, hvis du vil høre mere om ROB-EX brugernetværket eller hvis du ønsker at deltage i et møde. Du er velkommen til at blive en del af brugernetværket, både hvis du er helt ny inden for planlægning, er i en opstartsfase, overvejer at benytte ROB-EX og hvis du er en erfaren bruger.

Møder og emner 2023 (alle online kl. 9.30-11.00):

  • Onsdag den 8. februar: Shopfloor og Timetracker.
  • Onsdag den 26. april: Visualisering af data – Dashboards og PowerBI.
  • Onsdag den 21. juni: Makroer – inspiration og hvordan man gør.
  • Onsdag den 6. september: BOM og materialer i ROB-EX (indkøb).
  • Onsdag den 15. november: IT Struktur og diverse integrationer.

Info om netværket og tilmelding til:

Malene Kjerulff Andersen, ROB-EX A/S
Telefon 24 63 70 25 og mail: ma@rob-ex.com

Møder 2023

 

Onsdag den 8. februar

Onsdag den 26. april

Onsdag den 21. juni

Onsdag den 6. september

Onsdag den 15. november


Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?