“Selvom jeg har siddet med produktionsplanlægning i mange år, er det en god øjenåbner at mødes med andre planlæggere og få deres input. Jeg går altid fra møderne med en masse notater og konkret viden, som jeg kan arbejde videre med i min egen virksomhed”.Henrik Svejstrup Madsen, Production Planning Manager, Tvilum

ROB-EX Brugernetværk – et professionelt netværk for planlæggere

ROB-EX netværket er et professionelt netværk for ROB-EX brugere fra hele landet. I ROB-EX brugernetværket kan du optimere dine produktionsplanlægningsevner og få et tæt netværk med andre produktionsplanlæggere. Det forbedrer dine personlige, faglige kompetencer og gør en forskel for den daglige planlægning.

Netværket er stiftet af Henrik Svejstrup Madsen, der har arbejdet med planlægning og ROB-EX Scheduler i adskillige år. ”Jeg stiftede netværket fordi mange planlæggere sidder alene med opgaven ude på deres respektive arbejdspladser, og planlægning er en kompleks opgave, så derfor er det rart at have andre planlæggere at kunne spare med. Selvom jeg har siddet med produktionsplanlægning i mange år, er det en god øjenåbner at mødes med andre planlæggere og få deres input,” forklarer Henrik Svejstrup Madsen.

Deltagere i netværket

Mere end 50 virksomheder deltager i netværket lige nu. De spænder fra 50-100 og helt op til 1.000 ansatte og er fordelt over hele landet og på meget forskellige brancher. Vi mødes i netværket fire gange om året og skiftes til at ”lægge hus til.”

De Danske Gærfabrikker A/S bruger ROB-EX, og logistik manager Gert Fogh deltog sammen med sin kollega Rene Kaagh på sit første møde i brugernetværket den 25. april 2018. ”Vi har meldt os ind til netværket for at få faglig sparring og en masse tips og tricks til den daglige planlægning. Vi vil gerne lære andre ROB-EX brugere at kende, så vi har nogen at trække på for at få det optimale ud af ROB-EX. Det er ligegyldigt hvad virksomheden laver. Om de laver møbler eller gær. Vi har alle fuldstændig de samme udfordringer, så vi kan virkelig få meget udbytte af netværksmøderne,” forklarer Gert Fogh og fortsætter: “Vi er også med i netværket for at holde kontakten med ROB-EX konsulenterne ved lige. Det er vigtigt, at vi kan sparre med dem også og få de seneste nyheder om ROB-EX.”

Du kan også deltage i brugernetværket

Kontakt Malene Kjerulff Andersen fra ROB-EX, hvis du vil høre mere om ROB-EX brugernetværket eller hvis du ønsker at deltage i et møde. Du er velkommen til at blive en del af brugernetværket, både hvis du er helt ny inden for planlægning, er i en opstartsfase, overvejer at benytte ROB-EX og hvis du er en erfaren bruger.

Møder 2021:

  • Onsdag den 17. marts 2021 hos ROB-EX A/S. Online.
  • Onsdag den 23. juni 2021 hos Knudsen Extrusion, Præstø.
  • Onsdag den 8. september 2021. ROB-EX A/S, Odense.
  • Onsdag 24. november 2021. De Danske Gærfabrikker, Grenå.

Tilmelding til:

Malene Kjerulff Andersen, ROB-EX A/S
Telefon 63 15 49 39 og mail: ma@rob-ex.com

Kontakt deltagerformand:

Henrik Svejstrup Madsen, HSM Consulting Danmark
Telefon: 93 83 27 05 og mail: henrik@hsmconsulting.dk

Møder 2021

Onsdag den 17. marts

Tirsdag den 23. juni

Onsdag den 8. september

Onsdag den 24. november


Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

6315 4939
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?