“Selvom jeg har siddet med produktionsplanlægning i mange år, er det en god øjenåbner at mødes med andre planlæggere og få deres input. Jeg går altid fra møderne med en masse notater og konkret viden, som jeg kan arbejde videre med i min egen virksomhed”.Henrik Svejstrup Madsen, Production Planning Manager, Tvilum

ROB-EX Brugernetværk – et professionelt netværk for planlæggere

ROB-EX netværket er et professionelt netværk for planlæggere drevet af og for ROB-EX brugere fra hele landet. I ROB-EX brugernetværket kan du optimere dine produktionsplanlægningsevner og få et tæt netværk med andre produktionsplanlæggere. Det forbedrer dine personlige, faglige kompetencer og gør en forskel for den daglige planlægning.

Deltagere i netværket

Mere end 45 virksomheder deltager i netværket lige nu. De spænder fra 50-100 og helt op til 1.000 ansatte og er fordelt over hele landet og på meget forskellige brancher.

De Danske Gærfabrikker A/S bruger ROB-EX, og logistik manager Gert Fogh deltog sammen med sin kollega Rene Kaagh på sit første møde i brugernetværket den 25. april 2018.

”Vi har meldt os til netværket for at få faglig sparring og en masse tips og tricks til den daglige planlægning. Vi vil gerne lære andre ROB-EX brugere at kende, så vi har nogen at trække på for at få det optimale ud af ROB-EX. Det er ligegyldigt hvad virksomheden laver. Om de laver møbler eller gær. Vi har alle fuldstændig de samme udfordringer, så vi kan virkelig få meget udbytte af netværksmøderne,” fortalte han den 25. april 2018 hos ROB-EX A/S i Odense.

ROB-EX  konsulenter deltager også i møderne

Netværksmødet handlede denne dag om den nye ROB-EX 6.4, som netop er lanceret – og deltagerne gik sammen med flere ROB-EX konsulenter i dybden med de mange nye funktioner. Det er efterhånden kutyme, at ROB-EX konsulenter også deltager i netværksmøderne, der normalt bliver holdt hos medlemmerne på skift.

”Dagen i dag har helt klart indfriet mine forventninger, og netværket er helt sikkert noget, vi vil deltage aktivt i fremover. Vi er også med i netværket for at holde kontakten med ROB-EX konsulenterne ved lige. Det er vigtigt, at vi kan sparre med dem også og få de seneste nyheder om ROB-EX, sagde Gert Fogh.”

Også Tommy Junge Hansen, Solution Specialist, fra ROB-EX synes, netværket er en rigtig god lejlighed til at holde kontakten med brugerne ved lige. Han sagde efter netværksmødet i Odense:

”Når vi er med på de her møder, så lærer vi vores kunder og deres planlægningsløsning rigtig godt at kende. Det er helt klart en fordel, hvis der opstår udfordringer hos kunderne, som vi skal løse. Og så er det virkelig godt at høre om de udfordringer, som kunderne kan have, for det giver os rigtig mange ideer til, hvordan vi kan produktudvikle ROB-EX, så værktøjet passer endnu bedre til kundernes planlægningsbehov.”

ROB-EX Brugernetværk mødes fire gange årligt

Medlemmerne mødes fire gange om året og skiftes til at ”lægge hus til”. Planlæggerne får en præsentation af værtsvirksomheden og dens udfordringer og løsninger. Noget som de øvrige planlæggere ofte genkender på tværs af virksomhedsstørrelse og branche.

Du kan også deltage i brugernetværket

Kontakt initiativtager til brugernetværket Henrik Svejstrup Madsen, hvis du vil høre mere om ROB-EX brugernetværket. Ønsker du at deltage i et møde, skal du kontakte Malene Kjerulff Andersen fra ROB-EX. Du er velkommen til at blive en del af brugernetværket, både hvis du er helt ny inden for planlægning, er i en opstartsfase, overvejer at benytte ROB-EX og hvis du er en erfaren bruger.

Vil du høre mere om brugernetværket? Kontakt deltagerformand:

Henrik Svejstrup Madsen, Produktionschef, Odder Barnevognsfabrik A/S
Telefon: 21 20 29 42 og mail: hsm@oddervognen.dk

Kommende møder

  • Onsdag den 17. marts 2021.
  • Onsdag den 23. juni 2021.
  • Onsdag den 8. september 2021.
  • Onsdag 24. november 2021.

Tilmelding til

Malene Kjerulff Andersen, ROB-EX A/S
Telefon 63 15 49 39 og mail: ma@rob-ex.com

Møder 2021

Onsdag den 17. marts

Tirsdag den 23. juni

Onsdag den 8. september

Onsdag den 24. november


Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

6315 4939
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?