”ROB-EX er et meget vigtigt værktøj for mig, som jeg ikke kan undvære. Det er let at bruge, og det giver mig et uundværligt overblik i den daglige planlægning.”Yvonne Mynster, Logistics Manager, BSI A/S

Mød ROB-EX-specialister for en snak om produktionsstyring – på din egen hjemmebane

Vi besøger gerne produktionsvirksomheder, der er interesseret i en snak om deres produktionsstyring og -planlægning. Du er meget velkommen til at booke et uforpligtende møde med en ROB-EX-specialist.

På mødet forventer vi, at du viser os rundt i produktionen og introducerer os til jeres nuværende produktionsplanlægning og jeres udfordringer. Hvordan kører jeres produktionsstyring nu, og hvilket produktionsstyringsværktøj benytter I?
Vi leverer ikke en standard-demo af ROB-EX til produktionsstyring og produktionsplanlægning, men taler ud fra jeres specifikke planlægning og afdækker de elementer i ROB-EX, som er relevante for jeres produktion.

Efter mødet forstår vi både jeres opgaver, jeres pains og jeres gains og kan fortælle, hvordan vi kan hjælpe jer. Og I forstår, hvordan ROB-EX kan løse konkrete behov hos jer.

Tag fat i os og aftal et møde og en snak om jeres planlægningsopgaver. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kristian Skytt Mikkelsen
Sales Director

4412 2099
ksm@rob-ex.com

Få en snak om din
planlægning