Uden ROB-EX er det nærmest håbløst!


Alsform værktøjsfabrik har 50 ansatte og fremstiller værktøjsdele og maskiner til at bearbejde stål.

Planlægger i Alsform Bjarne Østergaard planlægger på 35-40 ressourcer.

”Jeg er glad for ROB-EX,” fortæller han. ”Det er simpelt, og der er styr på planlægningen. Jeg kan se, hvem der skal lave hvad og hvornår – og jeg kan se, hvornår det går galt. Nogle ordrer har mange operationer, og med ROB-EX kan jeg hele tiden overskue, hvornår jeg skal sætte i gang. Uden ROB-EX er det nærmest håbløst.”

Alsform værktøjsfabrik har stor glæde af at vise ROB-EX på skærme ude i produktionen.

”Medarbejderne kan gøre klar til den næste opgave og finde værktøjer og materialer frem, hvis der er et break i den opgave, de er i gang med. De er sindssygt glade for det i produktionen!” siger Bjarne Østergaard.

Alsform har brugt ROB-EX i fire år.

 

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del