Opdateret: Vi er her som vi plejer


Vi arbejder hjemmefra, som beskrevet nedenunder, og perioden er nu efter myndighedernes anbefalinger udvidet frem til den 13. april.

 

Hos ROB-EX A/S tager vi den aktuelle situation meget alvorligt og følger derfor myndighedernes anbefalinger med henblik på at bremse udbredelsen af coronavirus.

Derfor har alle medarbejdere siden torsdag arbejdet hjemmefra og fortsætter med det til den 27. marts.

ROB-EX A/S er fuldt operationel og vi vil som udgangspunkt holde alle aftalte møder dog via web eller telefon.

Hvis nødvendigt vil vi, undtagelsesvis, ud fra den konkrete situation og under hensyn til de gældende anbefalinger og påbud, sammen med jer kritisk vurdere om det er muligt og forsvarligt at gennemføre et fysisk møde.

Vi er i fuld gang med at kontakte alle med planlagte møder og igangværende projekter for at aftale, hvordan vi gennemfører. I er også meget velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.

Vi kan kontaktes på de sædvanlige telefonnumre og mailadresser inklusive vores hovednummer: 70 22 01 70 eller mail: user@rob-ex.com.

Vores Support fungerer som normalt for ROB-EX brugere, og kontaktes på telefon 70 22 01 70 (tryk 2) eller mail: support@rob-ex.com.

Den aktuelle situation rammer blandt andet produktioner på forskellige måder og hvis I befinder jer i en situation, hvor der er brug for hjælp, står vi til rådighed.

Har du brug for generel information om ROB-EX Scheduler og produktionsplanlægning, så er vi parate til at hjælpe som vi plejer.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del