125 deltog i årets helt særlige dag – ROB-EX Brugerdag 2019

ROX-EX Brugerdag 2019

Årets ROB-EX Brugerdag var en af de særlige. Udover ny viden, cases, networking og masser af tips og tricks om ROB-EX var d. 6. november 2019 også en festdag, hvor Brugerdagen fejrede sit 10 års jubilæum, og ROB-EX sit 20 års jubilæum.

Videnbyen på Syddansk Universitet sprudlede af engagement og god stemning, da de mange planlæggere og produktionsfolk startede dagen med morgenbrød, brunsviger og nye bekendtskaber. CEO Hans Jørgen Lynggaard bød velkommen og præsenterede aktuelle nyheder, aktiviteter og planer for ROB-EX. Blandt andet kunne han fortælle om fremtidens planer for ROB-EX i skyen (og on prem), hvordan produktionsvirksomheder sikrer sig god kundeservice, konkurrencemæssige fordele og effektiv produktion gennem produktionsplanlægning.

Hans Jørgen Lynggaard rundede af med at opfordre de mange fremmødte til at udnytte pauserne og networke – både med ROB-EX-konsulenterne og med hinanden:

”ROB-EX Brugerdag handler om viden fra os til jer og fra jer til os – og fra jer til hinanden. Udnyt det!”

Efter velkomsten var der besøg af Jan Stentoft, Professor på SDU for Department of Entrepreneurship and Relationship Managament. Rundt om i salen blev der skriblet på notesblokkene og lyttet opmærksomt, mens Jan Stentoft delte ud af sin viden om S&OP – Sales and Operations Planning. Professoren kunne blandt andet fortælle, hvordan man gennem S&OP kan styrke konkurrencekraften, hvad S&OP er i praksis, hvad det kræver, og hvor potentialet især ligger for danske SMV’er.

Geir Ottosen, Supply Chain Project Leader fra norske Nammo Raufoss A/S, som producerer ammunition fortalte, at en fælles og online planlægningsløsning har betydet bedre flow i en meget kompleks produktion med mange planlæggere på tværs af produktioner, afdelinger og divisioner. Helt konkret har det betydet større fleksibilitet, mindre tidsspilde og bedre overblik, fortalte Geir Ottesen.

Næste på talerstolen var Gert Fogh, Logistic Manager ved De Danske Gærfabrikker A/S. Med en årlig produktion på 48.000 tons gær har virksomheden haft brug for en smartere planlægningsløsning. Inden ROB-EX kæmpede planlæggerne med utallige excel-ark og bunkevis af papir-blokke i forsøget på at få planlægningen til at gå op.
”Men det var lige meget, hvor meget vi klippede, klistrede og gjorde ved – det hang bare ikke sammen,” fortalte Gert Fogh, og det kunne mange af deltagerne nikke genkendende til. Spørgelysten var stor og stemningen god.

I pauserne hyggede de mange planlæggere sig i Videnbyens atrium, hvor der blev udvekslet erfaringer og delt viden på kryds og tværs.

Eftermiddagen kørte i to spor. Ét for brugere af ROB-EX, der nørdede ny funktionalitet og tips & tricks med Product Manager Jens Bjerregaard og Solution Specialist Tommy Junge Hansen, og et separat spor for nye interesserede, der fik en introduktion til ROB-EX af CEO Hans Jørgen Lynggaard og en demo af ROB-EX i praksis.

Alt i alt en dag med masser af vidensdeling, netværk og erfaringsudveksling, krydret med spændende cases og masser af lækre forfriskninger.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del