Kom på kursus i produktionsplanlægning

Kursus produktionsplanlægning

Du kender os sikkert for vores software ROB-EX Scheduler, men vidste du, at vi også afholder kurser i produktionsplanlægning?

God planlægning sikrer en sund virksomhed

God produktionsplanlægning er nøglen til en sund virksomhed, der præsterer bedre på mange af de vigtigste målepunkter. Det gælder blandt andet forbedring af produktiviteten.

Samtidig giver god planlægning det nødvendige overblik der er brug for, når virksomheder skal producere højkvalitet – effektivt og profitabelt. Det er derfor alfa og omega at planlæggerne er godt klædt på og har de nødvendige redskaber der skal til for at sikre en optimal produktionsplanlægning- og styring. Det er med til at forbedre virksomhedens top- og bundlinje.

Vi har udviklet et kursus i produktionsplanlægning- og styring

Vores kursus, der er udviklet i samarbejde med to eksterne undervisere fra SDU, giver dig redskaber til at handle på solid viden om muligheder og konsekvenser. Du lærer at håndtere afvigelser og du får konkrete planlægningsteknikker til at kunne planlægge enhver proces, så den forløber optimal og effektiv. Vi kommer blandt andet omkring beregning af gennemløbstid og spild, optimal ressource- og medarbejderudnyttelse, øvelser i planlægningsprincipper, sikring af høj leveringssikkerhed, cases fra industrien og meget mere.

Kurset er uafhængigt af, hvilket planlægningssystem du anvender og er relevant for alle med ansvar for produktionsplanlægning- og styring.

Det praktiske

Kurset løber over tre dage (alle dage fra kl. 9-15.30):

Tirsdag den 26. november 2019
Tirsdag den 3. december 2019
Tirsdag den 10. december 2019

  • Adresse:
    Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense M
  • Pris:
    12.000 kr. / 10.000 kr. pr. person, hvis I kommer flere fra samme virksomhed

Prisen er inklusiv undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Vi anbefaler, at du har erfaring med produktionsplanlægning.

Tilmelding senest 23. oktober til Malene Kjerulff Andersen på ma@rob-ex.com eller 6315 4939.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del