Mød os på Plastteknik Nordic 8. og 9.maj


Kom og se, hvor nemt det kan være at planlægge komplekse produktioner, når vi kører live-demo af ROB-EX, og vores konsulenter går i dybden med netop dine planlægningsudfordringer. Få konkret input til at optimere din planlægning og en snak om din ROI ved at implementere ROB-EX til produktionsplanlægning i plastindustrien.

ROB-EX til plastindustrien

Mange plastvirksomheder har fået større overblik, mere præcise leveringstider, sparet tid og reduceret gennemløbstiden ved at optimere deres planlægning med ROB-EX. ROB-EX giver et visuelt overblik over din planlægning, så du kan planlægge din kapacitet og undgå flaskehalse.

Du kan spare masser af ressourcer ved at planlægge bedre og øge kapaciteten betragteligt. Og du kan øge arbejdsglæden og medarbejdernes involvering ved at visualisere produktionsflowet og arbejdsopgaverne – det kan også mærkes på bundlinjen.

Mød os på stand D30

På standen møder du Novotek Sverige – Stefan Wikenhed og Jens Molin og CCO Jesper Larsen fra ROB-EX.

Vi står klar på stand D30 på Plastteknik Nordic den 8. og 9. maj på Malmömässan og glæder os til en snak om din planlægning og til at vise dig fordelene ved planlægningsværktøjet ROB-EX Scheduler.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om ROB-EX allerede nu – så tag fat i salgschef Jesper Larsen på 30 72 11 30 eller jsl@rob-ex.dk 

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del