KMC: Vi kunne ikke have undværet workshoppen

En ROB-EX workshop er en effektiv genvej til at afklare virksomhedens krav til planlægningen og afprøve mulighederne i ROB-EX i deres eget produktionsmiljø.

Denne mulighed benyttede KMC sig af sammen med Eva Pálsdóttir og Milo Schulz fra ROB-EX. Formålet med workshoppen var at klæde KMC på til at bruge ROB-EX Scheduler.

“Vi kunne ikke have undværet workshoppen”, fortæller Nikolaj Hunskjær, planlægger hos KMC. “Og vi nåede rigtig langt – længere end jeg havde forventet. ROB-EX teamet var gode til at fange KMC’s behov”, fortæller Nikolaj Hunskjær. “De ved, hvad de snakker om og sammen, fandt vi frem til en fælles forståelse for, hvad udfordringerne er, og hvad KMC har brug for”.

Standardløsningen kan langt hen ad vejen dække KMC’s behov

På workshoppen blev de tekniske krav defineret, og KMC’s planlægningsbehov blev afdækket sammen med krav og forventninger til en ny planløsning. Under workshoppen blev KMC’s data lagt ind i en prototype, så det blev klart, hvordan systemet kommer til at fungere helt konkret.
Standardløsningen kan langt hen ad vejen dække KMC’s behov. Det er kun ganske lidt, der skal tilrettes for at imødekomme KMC’s krav.

“Fremover bliver det nemmere at komme ind i planlægningen, vi får mere styr på vores kapacitet, og det bliver nemmere at overlevere til andre”, slutter Nikolaj Hunskjær, der forventer, at KMC får en mere stabil planlægning nu og får bedre styr på deres stamdata.

KMC

KMC leverer kartoffelbaserede ingredienser til fødevareindustrien over hele verden. Virksomheden har omkring 175 ansatte.
KMC har købt ROB-EX Scheduler og er ved at få systemet sat op til deres specifikke behov. Planen er, at en controller og to planlæggere skal være superbrugere af systemet og udbrede det på fabrikken og eventuelt i andre afdelinger.

Del