Så er vi klar med ROB-EX 7.4


ROB-EX version 7.4 er klar. Det er noget, som vi har glædet os rigtig meget til at annoncere, og alle vores udviklere har arbejdet på højtryk for at få de sidste detaljer i den nye version på plads til i dag. Vores primære fokus i den nye version er ROB-EX Web Planner, der har været igennem endnu en stor udvikling. En udvikling, som vi er utrolig stolte af at kunne præsentere, og som vi er helt sikre på vil tilføre meget stor værdi til alle brugere, da ROB-EX Web Planner nu er endnu mere tilgængelig og nem at anvende.

Web Planner følger med i dit ROB-EX Premium eller Premium+ abonnement.

Opdateringen til 7.4 udføres uden beregning af vores Support som en del af dit ROB-EX Premium eller Premium+ abonnement. Kontakt Support på support@rob-ex.com eller telefon: 70220170 (tryk 2 for Support) for mere info.

OBS! Har du endnu ikke en af disse løsninger, er du meget velkommen til at kontakte Sales Director, Kristian Skytt Mikkelsen på mail: ksm@rob.ex.com eller telefon: 4412 2099.

 

Nye features i ROB-EX 7.4

Vi kommer her med et lille udpluk af vores nye features og forbedringer. Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod dem og står som sædvanlig altid til rådighed for feedback.

  • Rediger dine masterdata i Web Planner. Med version 7.4 kan du klare flere af dine daglige opgaver i ROB-EX Web Planner, og du kan nu redigere dine masterdata direkte i Web Planneren. Du kan oprette og redigere ressourcer, ressourceviews, kalendere, masteroperationer og masterruter.
  • Nye tastaturgenveje i Web Planner for at undgå musearm. Vi har gjort det nemt at bevæge sig rundt i Web Planner ved hjælp af tastaturet. Der er således nu tastaturgenveje til at styre zoomniveauet. Der er også tastaturgenveje til at bevæge sig imellem operationer.
  • Se hvor mange der lige nu bruger ROB-EX. Du kan nu hele tiden bevare overblikket over, hvem der lige nu er på systemet og som du evt. skal koordinere med, hvis du laver ændringer til planen.
  • Nu er det nemmere og hurtigere at opdatere. Vi har længe haft et stort ønske om at give vores brugere muligheden for altid at køre på en ROB-EX version, hvor de seneste forbedringer og muligheder er med. Dels for at man hele tiden bruger den nyeste version med de features, der findes deri, men også af sikkerhedsmæssige årsager. Vi har tilføjet scripts, der som en samlet kørsel installerer eller opdaterer alle benyttede ROB-EX-komponenter. Når først scriptet er rettet til og prøvekørt i forhold til den enkelte virksomhed, så giver det mulighed for at den lokale IT-afdeling nemt, sikkert og hurtigt selv kan installere en opdatering.
  • Dashboard giver bedre visuelt overblik. Baseret på brugerinput, har vi i Dashboard vendt rækkefølgen for, hvordan stablede søjlediagrammer i dashboards bliver vist og det er nu endnu mere visuelt, om de tilgængelige timer kan opfylde kapacitetsbehov for de normale ordrer, der ikke har status “Reserveret.”
  • Undgå utilsigtet sletning af kalender. I version 7.4 har vi lavet en funktion, der forbyder Desktop klienten sletning af kalendertyperne “Generel”, “Uge” og “Ferie”, så længe en af disse stadig bruges aktivt af en ressource eller af en generel kalender. Dermed forhindres utilsigtet sletning af noget med stor konsekvens uden at fortryd er en mulighed.
  • Ny planlægningsregel: Minimer gennemløbstid. Vi har tilføjet en ny spændende indstiling på planlægningsvinduet “minimer gennemløbstid.” Med denne indstilling slået til, så afsluttes planlægnigen af hver ordre med at produktionsordrens operationer tidsmæssigt trækkes mest muligt sammen – gennemløbstiden minimeres. Det bliver hermed i højere grad flaskehalsressourcerne der er med til at afgøre, hvor tidligt det giver mening at starte ordren op.

Hent ROB-EX 7.4 her.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del