Vi sørger for at kunderne hele tiden får stor værdi ud af ROB-EX


Vores kunder skal have stor værdi ud af ROB-EX. Derfor har vi en supportfunktion, der vejleder og rådgiver kunder og partnere fra hele verden om konkrete problemstillinger, indstillinger, tips og tricks til brugen af ROB-EX og meget mere. For det er vigtigt for os, at kunderne forsat får værdi af at bruge ROB-EX – også når vi ikke længere er ved deres side.

ROB-EX Support består af både fastansatte og elever, og det giver god mening, fordi de alle hver især kan byde ind med deres kompetencer. Ud over at være specialister i hvordan ROB-EX fungerer, har Supporten også stor viden om de tekniske specifikationer, kundernes forskellige ERP-systemer og om produktionsstyring generelt. Sidstnævnte er vigtigt da styring af kundernes produktion hænger uløseligt sammen med hvordan planlægningen i ROB-EX kan give mest mening og værdi for dem.

 

Det handler om kundeservice i verdensklasse

”I ROB-EX Support har vi et meget højt serviceniveau og vi har rigtig god kontakt med vores kunder. Det er vigtigt for os at vi forstår deres behov, og vi bruger meget tid på at sætte os ind i deres udfordringer og den måde de arbejder på. På den måde kan vi levere kvalitetssupport og skabe stor værdi,” fortæller Christoffer Bryld, der er Support Team Lead i Supportafdelingen, og fortsætter; ”det skal være sådan at vores kunder trygt kan bruge ROB-EX og bruge os, når der er spørgsmål til planlægningssystemet etc.”

ROB-EX Support modtager flere hundrede henvendelser om måneden både via telefon og mail. Så vidt muligt besvares alle henvendelser samme dag eller dagen efter.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del