Det visuelle overblik gør det nemt at spotte uudnyttede ressourcer

ROB-EX giver overblik hos Cimbria

”Jeg kan ikke undvære ROB-EX!” griner Birthe Buus Jørgensen fra Cimbria, da vi møder hende og kollegaen Vibeke Christensen til ROB-EX Brugerdag.
”I ROB-EX får jeg det gode overblik, værktøjer til at spore på opstillingerne og planer, så vi får det vigtigste igennem produktionen først.”

Ved nye ordrer kan de to planlæggere Birthe Buus Jørgensen og Vibeke Christensen hurtigt give en tilbagemelding på, om det kan lade sig gøre, fordi de nemt kan se, hvor de kan rokere med ressourcerne:

”ROB-EX er intuitivt at bruge og det er nemt, fordi det er så visuelt. Vi udnytter kapaciteten bedre – hvis en afdeling har for meget at lave, kan vi se, om der er uudnyttet kapacitet i en anden afdeling. Og det kan mærkes på bundlinjen, når vi samler ressourcerne i én gruppe og kan flytte rundt på dem.”

Korte svartider i kontakten med ROB-EX-konsulenterne

”Det ville være besværligt uden ROB-EX – som at træde tre skridt tilbage,” siger Vibeke Christensen, ”nu har vi det på rygraden.”
Og det har de to planlæggere, fordi de har fået lov at fordybe sig og bruge ressourcer på at få ROB-EX godt implementeret i Cimbria, sammen med de to ROB-EX konsulenter Alex Vestergaard og Christian Svenstrup.

”De har kunnet løse vores udfordringer hver gang, og der er ikke lange svartider, når vi henvender os med en opgave,” samstemmer Vibeke Christensen og Birthe Buus Jørgensen.

Cimbria er en af verdens førende virksomheder inden for industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer og andre bulk-produkter. Virksomheden ligger i Thisted og beskæftiger 900 ansatte fordelt på 18 lokationer verden over.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del