Uden ROB-EX kunne vi ikke vækste i det tempo, vi gør

WOCA Denmark vækster med ROB-EX

”Vi har brugt ROB-EX til produktionsplanlægning et par år. Jeg er meget glad for ROB-EX – og det er sagt på jysk!” lyder det fra Jesper Hornsleth Jacobsen, der er produktionschef hos WOCA Denmark, der udvikler produkter til miljøvenlig træpleje.

Han fortsætter:

”Hvis vi ikke havde ROB-EX, kunne vi ikke vækste i det tempo, vi gør. ROB-EX frigør en masse ressourcer og likviditet, fordi vi kan reducere vores lagerbinding – så væksten ville foregå i et helt andet tempo uden ROB-EX. Systemet er essentielt for, at vi kan have overblik over vores kapacitet og vores ressourcer, primært maskinerne.”

ROB-EX er brugervenligt og let at gå til

WOCA er i gang med at lægge mere ansvar ud i produktionen, og det er også med til at frigøre nogle ressourcer, i hvert fald på længere sigt, fortæller Jesper Hornsleth Jacobsen:

”Vi lægger noget af planlægningen ud til medarbejderne, så de selv kan lægge ting ind i ROB-EX og færdigmelde produktionen ind i ERP-systemet. Det kan vi gøre, fordi ROB-EX er så brugervenligt, at det er til at gå til for dem.”

WOCA Denmark er ved at udvide deres standardløsning med ShopFloor og Timetracker sammen med Alex Vestergaard fra ROB-EX.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del