Invitation til ROB-EX Brugerdag


ROB-EX Brugerdag 2023 byder på spændende oplæg fra eksterne oplægsholdere, inspirerende cases, vores egne ROB-EX eksperter og ikke mindst masser af vidensdeling deltagerne imellem.

Som altid, glæder vi os til at dele alle nyheder i ROB-EX produktet med jer. Og denne gang især, fordi ROB-EX webplanner, som vi løftede sløret for i 2022, nu er klar til sin helt store premiere. Nu kan du nemlig klare meget af planlægningen fra en browser. Vi glæder os også til at dele vores syn på fremtiden for ROB-EX og produktionsplanlægning med jer. Og endelig glæder vi os til dialog og en masse feedback, som vi kan tage med i det videre arbejde med ROB-EX.

Vi ved, at sparring med ROB-EX eksperter er meget værdsat på vores brugerdage, og derfor vil alle ROB-EX medarbejdere selvfølgelig også være til stede på dagen til snakke i alle pauserne eller til individuelle møder om netop det ROB-EX emne, der optager dig.

Har I endnu ikke ROB-EX, kan I deltage i break-out session på dagen, hvor I introduceres til ROB-EX A/S som samarbejdspartner, hvordan I kan skabe værdi og konkurrencefordele med bedre planlægning samt vores effektive model for samarbejde omkring ROB-EX i jeres virksomhed. Endelig viser vi også en demo af ROB-EX, målrettet til jer, som ikke har set ROB-EX før.

Se meget mere om ROB-EX Brugerdag 2023 og tilmelding lige her.

Malene Kjerulff Andersen
Office Manager

2463 7025
ma@rob-ex.com

Vil du vide mere?

Del